Російські "казаки" вирішили забрати в Трампа почесне звання, яке самі йому дали, а на додачу привселюдно спалити чучело американського президента.

Те, що твориться в хворих мізках росіян, деколи не піддається ніякому логічному поясненню і розумінню.

Так, "казаки" петербурзької спільноти "Ірбіс" вирішили позбавили президента США Дональда Трампа звання почесного козака, оскільки, за їнхіми словами, вони "помилились", коли присвоїли його Трампу. Про це пишуть російські ЗМІ.

Причиною такого рішення "казаки" називають загострення відносин між Росією і Америкою.

Ватажок "Ірбіса", "отаман" Андрій Поляков розповів, що в 2016 році, коли у США обрали президентом Дональда Трампа, його привітав Путін, а "Держдума з шампанським відзначала його перемогу". В цей час "казаки" на тлі всієї цієї ейфорії вирішили зробити Трампа почесним членом їхньої організації.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Не осавулом, а саме почесним членом. Ми запросили нового президента США до нас в гості в козачий хутір, так як передбачалося, що в Петербурзі, на батьківщині Путіна, відбудеться зустріч з Трампом. (...) І зрозумівши, що ми помилялися, ми прийняли рішення Трампа розжалувати, виключити з ганьбою з організації. Що і було зроблено", - заявив Поляков.

Тепер "казаки" збираються урочисто спалити опудало Трампа в Петербурзі.

"Облиємо бензином і спалимо разом з американським прапором", - пообіцяв "отаман".

За його словами, причиною такого рішення стала "образа держави, а цього не можна терпіти".

Нагадаємо, що 7 квітня проурядові війська Сирії, підтримувані Росією, почали новий наступ на території Східної Гути в околицях Дамаска. Метою сирійської влади стало місто Дума. 7 квітня одразу кілька правозахисних організацій, що працюють в регіоні, в тому числі й волонтерський рух "Білі каски", заявили, що в регіоні відбулася хімічна атака.

Президент США Дональд Трамп, коментуючи останній випадок застосування хімічної зброї в Сирії, безпосередньо звинуватив російського президента Володимира Путіна і владу Ірану в прямій підтримці "звіра Асада" і пообіцяв, що за це "доведеться заплатити велику ціну".

Росія, своєю чергою, пообіцяла збивати ракети і знищувати джерела вогню у випадку ударів США по Сирії.

Сполучені Штати Америки розглядають варіант міжнародної військової відповіді на хімічну атаку в місті Дума (Сирія).

Дивіться: лідери Франції, Британії та США обговорюють ймовірність відповіді на атаку в сирійському місті Дума:

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дональд Трамп заявив, що стосунки між Сполученими штатами та Росією зараз гірші, ніж будь-коли до цього, враховуючи період "Холодної війни".