Українська співачка Світлана Лобода вагітна другою дитиною. Однак особливе положення не змусить її знизити робочий темп.

Світлана Лобода раніше повідомила пресі, що, нарешті, взяла відпустку і поїхала готуватися до пологів у США. Однак вона дещо лукавила, коли заявляла це. Плани у зірки зовсім інші.

Українська виконавиця з відомим російським виданням поділилася своїми планами на найближчий час. Лобода розповіла, що буквально до сьомого місяця працювала без вихідних, а тижневу відпустку у неї був у січні.

Після зимової відпустки Світлана в рамках туру встигла об'їздити близько 70 міст і навіть відвідати кілька країн. Зараз вона відправилася в США, але й там вона не має наміру виходити зі свого насиченого графіка. У Лос-Анджелесі у співачки призначені зйомки і запис альбому. До того ж у Лободи повним ходом йде підготовка до грандіозних концертів цієї осені.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому зіркова мама не забуває про виховання дітей, з якими їй допомагають няня і мама.

"А діти завжди зі мною, і Євочка і мій маленький кенгуреня (сміється). Нічого не зміниться, коли дитина народиться, у мене прекрасні няня, мама, вони завжди готові допомогти. Для всього знайдуться і час, і сили. Я буду йти далі", - зізнається Лобода.

У своєму акаунті Instagram дівчина зізналася, що не боїться "вийти з обойми" через народження дитини. У Лос-Анджелесі Світлана знімає особняк, вартістю 450 тисяч гривень на тиждень. А в Мережі досі обговорюють можливого батька дитини. Ходять чутки, що Лобода вагітна від Тілля Линдерманна, вокаліста німецької групи Rammstein.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", Світлана Лобода розповіла про народження дочки і показала фотографії.