Настя Зуєва, 17-річна дівчина зі Пскова, до кінця третього триместру не здогадувалася, що вона вагітна. Дівчина думала, що її округлі форми - це зайва вага, яку вона набирає через переїдання. Коли живіт став надто великим, Зуєва вирішила зробити тест на вагітність. Він показав одну полоску.

На той момент, 17-річна Настя подумала, що їй потрібно переглянути своє харчування. Більше того, на початку третього триместру дівчина взяла участь у стройовому конкурсі: вона тягала ящики і повзала по пластунськи, пише Cosmopoliten.

Пізніше мати хлопця Насті зрозуміла, що дівчина все-таки вагітна. Тоді вона приїхала до майбутньої невістки і повідомила їй, що справа не в переїданні. До гениколога вирішили не йти, так як часу до пологів нібито було достатньо. Однак термін прийшов раніше, ніж думали: Настя народила дитину вдома. Взяли малюка і на "швидкій" доправили до лікарні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у Фінляндії був зафіксований перший випадок, коли офіційно за документами породіллею виступив чоловік. А справа в тому, що молодий батько, який виносив дитини спочатку був жінкою.

У Фінляндії днями відбувся не перший випадок у світовій історії, коли трансгендер перервав гормональну терапію для того, щоб самостійно виносити і народити власну дитину. Однак це перший зафіксований випадок, коли за офіційними документами рожавший чоловік був чоловіком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал повідомляв про те, що скандальна співачка і телеведуча Ольга Бузова нерідко зізнавалася, що з-за щільного графіка у неї зовсім немає часу на романтичні стосунки. Незважаючи на це, фото Бузової в Instagram змусило її фанатів задуматися, чи не вагітна співачка.

На сторінку в Instagram Ольга Бузова часто виставляє відверті фото, оголюючи свій плаский живіт, або використовуючи обтягуючі речі, що підкреслюють пікантні місця її тіла. Фоловерам здалося дивним те, що Ольга знялася в рожевому вільної сукню. В області живота Ольги деякі особистості розгледіли опуклість, яка може означати, що Бузова зрозуміла, що вагітна, а тепер намагається це явно приховати.