Скандальна російська телеведуча Ольга Бузова поділилася в Instagram відео, на якому пристрасно танцює з Філіпом Кіркоровим сексуальний танець під машиною. Епатажні артисти зняли коротенький ролик під нову пісню Кіркорова "Цвет настроения синий".

Ольга Бузова "скромно" підписала відеоролик рядком з пісні Кіркорова: "Так, вона зараз зірка".

Знадобилося всього кілька годин, щоб міні кліп набрав майже три мільйони переглядів і тисячі коментарів. Зазначимо, що на YouTube нова пісня Філіпа Кіркорова не набрала такої кількості переглядів за цілий місяць. Думки користувачів Instagram традиційно розділилися — частина з них була в захваті від новоспеченого дуету, інші ж закликали Ольгу Бузову вести себе скромніше.

"На кожного мужика вішається! Поважай себе", - пишуть підписники.

"Якщо ти крута і знайома, чому не епатувати. Дуже навіть. Підтримую і лайк"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Філіп молодець, швидко метикує! Прямо загін швидкого реагування", - виразили свою думку фани.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", нещодавно батько Ольги Бузової, Ігор, поділився у соцмережі Instagram фото своїх дочок. Від власних знімків оголених стало трохи ніяково навіть скандальної зірки "Дому-2".

Папа дбайливо підписав знімок: "Ось мої лапочки – Оля, Анюта. Зараз підемо на якийсь атракціон, де все крутиться – підлога, стеля... гуде, стугонить. Повна втрата просторової орієнтації. Ору: "Дочки, тримайтеся!" Я, що там гепнувся на підлогу, а дочкам сподобалося. Оля, Аня, пам'ятайте цю хохму? І потім далі пішли кататися на каруселях. Не, я пас. Любіть своїх дітей. Від цього все ".

Також портал повідомляв про те, що російський композитор і співак Юрій Лоза розніс в пух і прах провідну і співачку Ольгу Бузову. Він заявив, що всі ідеї, висунуті дівчиною належать її піарникам.

Ольга Бузова в останні роки щосили намагається закріпитися на телебаченні і не сходить з перших шпальт новин будь-якими способами. Вона постійно анонсує створення нових проектів. Причому в абсолютно різних сферах і періодично влаштовує істерики, щоб про неї не забували.