У селі Піщане Луганській області на вибуховому пристрої підірвався автомобіль з родиною, загинули 57-річне подружжя і їхній 38-річний син зі своєю цивільною дружиною-однолітком.

Про це повідомила в Facebook представник поліції області Тетяна Погукай.

"У Станично-Луганський відділ поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що 7 квітня його сусіди (57-річне подружжя і їх 38-річний син зі своєю цивільною 38-річною дружиною) на своєму автомобілі "Shevrolet Niva" поїхали в невідомому напрямку і досі їх місце знаходження невідоме ", - пише Погукай.

Вона розповіла, що через деякий час вказаний автомобіль знайшли недалеко від річки Сіверський Донець.

"Попередньо встановлено, що автомобіль пошкоджений в результаті спрацювання невідомого вибухового пристрою (за попередньою інформацією - протитанкова міна), який здетонував в результаті наїзду на нього автомобіля. В автомобілі виявлено чотири обвуглені трупи", - повідомила представник поліції.



На місці події працюють експерти криміналісти, вибухотехніки і співробітники слідчо-оперативної групи.

За інформацією прес-служби прокуратури Луганської області, ведеться розслідування за фактом терористичного акту.

Попередньо подію було кваліфіковано як умисне вбивство, згодом прокуратура взяла під контроль розслідування і перекваліфікувала інцидент як терористичний акт.

"Зараз вчинене кримінальне правопорушення кваліфіковано як терористичний акт, що призвів до загибелі людей (ч. 3 ст. 258 КК України)", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", за минулу добу, 10 квітня, на тимчасово окупованих територіях Донбасу бойовики провели масовані обстріли українських позицій, використовуючи при цьому зброю, заборонену мінських домовленостей.