Настя Каменських постійно бореться із зайвою вагою. І ще недавно вона в цій боротьбі досягла помітних успіхів: її талія стала набагато тоншою, а живіт – майже плоским. Недарма зірка стала набагато частіше радувати своїх шанувальників фото. Та ось невдача: на одному з останніх заходів фанати помітили, що Каменських знову почала поправлятися. Рожевий трикотажний костюм не міг приховати її животика.

Інтернет-користувачі відразу ж припустили, що Настя вагітна. Адже про особисте життя 30-річна співачка воліє не поширюватися, і така таємничість лише підігріває цікавість і народжує масу домислів. До речі, частенько такі припущення в підсумку виявляються правдою.

Згадаймо, наприклад, Анастасію Костенко. У грудні, побачивши її фото в купальнику з тропічних островів, фолловери запідозрили, що дівчина скоро стане мамою. І що ж: як не приховувала модель своє цікаве положення, це виявилося правдою. Якщо зараз молода дружина Тарасова знаходиться приблизно на шостому місяці, то під час відпочинку вона вже явно знала про свою вагітність.

Може бути, і Каменських незабаром порадує звісткою про майбутнє малюка? З іншого боку, цілком можливо, що зірці, яка ніколи не була тростиною, просто набридло дотримуватися суворої дієти. Кілька днів тому подруга Насті, ведуча Маша Єфросиніна, виклала в Instagram фото спільного чаювання з іронічним підписом «Худнемо з Настею Каменських» і хештегами #найкраща подруга, #товста подруга.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, бажаючи схуднути, Настя розробила для себе спеціальну дієту (терте яблуко з горіхами, овочі і риба на пару) і комплекс вправ (заняття з гантелями, розтяжка). Тренування в залі і здорове харчування дали свої плоди. Але, мабуть, ненадовго. Втім, цінителі жіночої краси і зараз обсипають дівчину компліментами, вважаючи її фігуру ідеальною.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що під час презентації нової пісні "Тримай" Настя Каменських зізналася, що її серце зайняте. Однак співачка зберігає ім'я обранця в найсуворішій таємниці і нікому не розповідає про особисте життя.