Prosox and Kuroi'sh, відоме хакерське угруповання, зламало групу музичних каналів Vevo на YouTube та видалило кліп на пісню Despacito Луїса Фонси і Дедді Янкі.

Цю інформацію повідомляє "Сноб".

Хакери виклали своє відео на YouTube замість ролика Despacito, який за кілька днів до цього, мав уже п'ять мільярдів переглядів. У ролику присутні кілька людей у масках із пістолетами і автоматичною зброєю в руках. Вони написали в описі до відео "Звільніть Палестину".

Крім того, хакери змінили опис до кліпів багатьох інших артистів, опублікованих на каналі Vevo. Серед них Шакіра, Селена Гомес, Дрейк і Тейлор Свіфт. Майже в кожному випадку хакери замінили обкладинки кліпів.

У своєму Твіттері один з передбачуваних хакерів написав, що зламував музикантів "заради забави". Він зазначив, що "просто використав скрипт", щоб замінити назву відео.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

- Не судіть мене, я люблю YouTube, - додав хакер.

Відео Despacito було відновлено через кілька годин відеохостингом YouTube.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", фахівці компанії Mcafee Labs заявили, що оновлена версія сервісу WhatsApp Plus має небезпечний вірус. Хакери поширюють популярний додаток через соціальні мережі з допомогою реклами AdWorld.

Як стало відомо, жертвами хакерських атак стали близько мільйона юзерів відомого месенджера WhatsApp.

Експерти Mcafee Labs повідомили, що кібер-злочинці обіцяли користувачам доступ до новітніх смайлам, а також зміна інтерфейсу, переклад грошей і стеження за місцем знаходження співрозмовника

Також портал повідомляв про те, що центральна площа міста Перт не встигла офіційно відкритися після реконструкції, як хтось вже встиг зламати систему електронних білбордів. Невідомі відкрили популярний сайт PornHub і спроектували зображення на екрани в центрі австралійського міста Перт. Про це повідомляють зарубіжні засоби масової інформації.

"Хтось зламав екрани на площі Ягана в Перті, щоб показати PornHub!", - пишуть люди в соцмережах.