Метеостанція Центральної геофізичної обсерваторії ім. Срезневського повідомила, що сьогодні, 11 квітня, в Києві була зафіксована перша рекордна температура цього місяця.

"Стовпчик термометра піднявся до позначки +24,4°С. Це на 1,7°С вище попереднього історичного значення для цього дня в 1959 році", – заявили в ЦГО.

За словами працівників обсерваторії, враховуючи температурний фон, є ймовірність перевищення і середньодобової температури повітря.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у середу, 11 квітня, погоду на території України визначатиме поле підвищеного тиску і тепле повітря. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, у середу в Україні без опадів, лише в західних областях місцями невеликий дощ, можлива гроза. Вітер переважно південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі +6...+11° тепла, у східних областях та Карпатах +2...+7° тепла, вдень +18...+23°.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У західних областях України вночі дощ, температура вночі +7...+9°, вдень близько +19...+21°. Вітер південно-східний, 3-8 м/с.

Також портал повідомляв про те, що в четвер, 12 квітня, на території України збережеться тепла, суха і сонячна погода, лише в західних областях країни погода буде по-літньому нестійкою. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, на більшій частині території країни опадів не очікується, лише в західних областях місцями пройдуть короткочасні дощі з грозами. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Температура вночі 6-11°, у Чернігівській, Сумській, Харківській областях і в Карпатах 2-7° тепла; вдень 13-18°, на Закарпатті, Прикарпатті та в південній частині країни 19-24°.

Також портал повідомляв про те, що Як повідомляє Clutch.ua з середини квітня починають цвісти різні рослини, пилок дояких у багатьох людей алергія. Дізнайтеся, як боротися з надокучливими симптоми полінозу.

З приходом весни в повітрі з'являється величезна кількість пилку, який викликає алергічну реакцію у кожного 20 людини на планеті. Така алергія (поліноз) викликає неприємні симптоми: нежить, сльози, ледь підвищена температура. Вилікуватися,на жаль, неможливо, але трохи зменшити незручності реально.