Після розлучення з Джастіном Теру Дженніфер Еністон практично не з'являється на публіці, а якщо вже таке трапляється, то приковує до себе неймовірну увагу. Шанувальники придивляються до своєї улюблениці, намагаючись по одному лише її вигляду визначити, як вона переносить чергове розставання з коханим чоловіком.

Одну з таких нечастих появ Еністон на публіці фотографи все ж зловили: акторка виходила з косметичного салону в Лос-Анджелесі.



Просканувавши фото останнього виходу Дженніфер, користувачі мережі прийшли до невтішного висновку: 49-річна зірка перебуває в депресії. Проявляється це в декількох зайвих кілограмах, "явно помітних" на свіжих знімках. Ще однією "очевидною ознакою" пригніченого стану актриси шанувальники назвали відсутність макіяжу на її обличчі і байдуже ставлення до власного зовнішнього вигляду.

Дехто навіть припускає, що такий зовнішній вигляд може бути пов'язаний з тим, що Дженніфер плаче цілими ночами після пережитого розлучення.

Крім того, за словами шанувальників, актрисі потрібно було вибрати трохи інший одяг, тому що цей візуально додає їй кілька кілограмів.

Інтернет-користувачі повністю розкритикували вигляд знаменитості, запримітивши і товсті стегна, і недоглянуте волосся: "Як постаріла ..." "Я так вранці 1 січня виглядаю, а вона тільки з салону вийшла", "Волосся могли б і помити їй", "погладшала вона якось", "Прям промайнув її вигляд років через 5-10 в якихось рисах ... ", " Якась опухла".

Не дивлячись на це, актриса має на фото задоволений вигляд і посміхається. Адже якщо Еністон змогла впоратися з першим важким розлученням, то і це повинна подужати. Зірка зараз зайнята роботою над новим фільмом, тому сумувати їй ніколи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, американські ЗМІ все частіше пишуть про те, що Бред Пітт та Дженніфер Еністон знову почали зустрічатися. Подейкують, що стосунки зіркової пари відновилися завдяки давньому другові Джорджу Клуні.

З огляду на це все, у Еністон нема жодних приводів для депресії.

Нагадаємо, що 46-річний Джастін Теру і 49-річна Дженніфер Еністон в даний момент знаходяться в стані розлучення. Однак західні ЗМІ повідомляють, що відомий актор швидко втішився і вже завів нове коханнячко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній чоловік Дженніфер Еністон закрутив роман з молодою художницею - 25-річною Петрі Коллінз.