Племінниця шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля Вікторія сумнівається у справжності відео про виписку її сестри Юлії, - пише "Обозреватель".

"Це не вона. По-перше, у Юлі зріст 178 см, а на відео низька і згорблена дівчина. По-друге, у неї подовжене каре, але не до плечей, і у неї було зроблено мелірування, вона зараз більше світла. По ході теж не схожа", – прокоментувала відео Вікторія Скрипаль.

Вона також розповіла, що перед цим подивилася відеозапис з Юлією в аеропорту 3 березня.

"Юля виїжджала в темно-синій куртці з хутром, в джинсах і в чоботях до колін. Але, можливо, її могли переодягнути", – додала Вікторія Скрипаль.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що перше відео з камери відеоспостереження, на якому нібито зображена Юлія Скрипаль, з'явилося в мережі 11 квітня.

У мережі з'явилося перше відео з отруєною у Великобританії дочкою шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля Юлією. Кадри, зняті камерою спостереження, опублікувала The Sun. Відзначається, що жінка покинула будівлю лікарні в супроводі озброєної охорони.

Раніше стало відомо, що у британському Солсбері, під пильним наглядом поліції, вивезли з лікарні дочку екс-розвідника Юлію Скрипаль. За даними британського видання The Sun, в даний час дівчина знаходиться в одному з військових госпіталів – це місце вважається безпечним для її життя, адже про ймовірну загрозу чергової спроби отруєння говорить вся міжнародна громадськість. 33-річна росіянка зараз почувається нормально, її стан стабілізувався.

Хоча російська сторона наполягала на тому, що вчинок Британії нібито "дуже схожий на викрадення", але під час засідання спеціальної комісії було прийнято остаточне рішення – виключити РФ з розслідування. Аргументи були однозначні: допомагати шукати замовників "організатори не можуть".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Солсбері з лікарні виписали дочку колишнього подвійного агента з РФ Юлію Скрипаль, яку разом з батьком отруїли нервовопаралітичною речовиною "Новачок".