Якщо повітряні сили Росії і США зіткнуться, РФ може понести величезний збиток.

Цю інформацію повідомило видання The Drive, спрогнозувавши можливий результат повітряного бою.

Як кажуть автори статті, якщо американський удар зачепить позиції російських військових, Росія зробить атаку по позиціях супротивників Асада на сході Сирії, підтримуваних США.

"Відправлення літаків для виконання цього завдання призведе до великих втрат російських тактичних літаків від американських винищувачів, зокрема, від F-22 Raptor", - повідомляє видання.

Також, експерти прогнозують, що Росія буде використовувати крилаті ракети морського і повітряного базування.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Росіяни вже багато років використовують сирійське поле битви як полігон для своєї новітньої зброї, але вони використовували його тільки проти заколотників і ІД, де ставки нижчі. Ймовірно, вони використовують більш перевірені системи для відповіді на атаку США", - зазначили автори.

Самі росіяни говорять про те, що Російська Федерація програє США в повітряному бою.

"Російська тактична батальонна група тоді серйозно отримала по зубах від американців. У росіян тоді не було прикриття з повітря, не було системи РЕБ, транспортних літаків, що літають батарей. А в американців були. Але якщо б все це було у росіян — американцям довелося б їх вирубувати і збивати", – уточнив автор.

Крім того, раніше видання The National Interest прогнозував, що після військового зіткнення США і Росії в Сирії після хімічної атаки, московська Дума може пустити в хід крилаті ракети Х-101, переносяться бомбардувальниками Ту-95 і Ту-160, або ракетами "Калібр" морського базування.

Також, наголошується, що американську зброю російські зенітні ракетні комплекси С-300 і С-400 перехопити не здатні.

У той же час, США можуть вдарити по позиціях в Сирії крилатими ракетами Tomahawk або AGM-86B.

Бомбардувальники B-2 Spirit і винищувачі F-22 Raptor також можуть використовуватися при атаці.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", пророцтва найвідомішою провісниці Ванги про Третьої світової війни не дають спокою людству ось вже більше двадцяти років. Настане ця війна, коли вона почнеться і що мала на увазі велика ясновидиця? Кожному з нас лише належить дізнатися про це.