Вранці, 10 квітня, дві школярки з міста Києва не повернулися додому зі школи. Зараз їх розшукує столична поліція.

Цю інформацію повідомив відділ комунікації поліції Києва.

У повідомленні відмічається, що батьки звернулися до правоохоронних органів із заявою про зникнення. Мобільного зв'язку зі школярками наразі немає.

"До Дарницької поліції із заявою звернулися батьки дітей, які зникли. За їх словами, 10 квітня близько 10:30 діти пішли зі школи та до теперішнього часу не повернулися. Мобільного зв’язку з ними немає", - зазначено у повідомленні.

Столична прокуратура оприлюднила прикмети зниклих школярок.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, повідомляється, що одна з них - Варвара Дмитрієва, 2006 року народження. Її зріст - 156 см, середньої статури, волосся пряме темно-русе, зелені очі. Дівчинка була одягнена у спортивні штани темного кольору, світло-сіру кофту та чорно-білий рюкзак.

Інша дівчина - Діана Крамінська, також 2006 року народження. Зріст - 160, середньої статури, світло-русяве волосся (каре). У день зникнення Діана була одягнена у темно-сірі спортивні штани, темно-синю футболку, коричневу спортивну кофту з капюшоном, взута у джинсові сліпони.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення місцезнаходження дівчаток.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", у поліції Києва повідомили про зникнення і розшук відразу чотирьох дівчат.

Як повідомляється на офіційній сторінці в Facebook "Розшук дітей ГУ ПП в Києві", Дарницьким УП розшукується неповнолітня Камінська Діана Дмитрівна, 11.07.2006 р.н.

Також портал повідомляв про те, що в українській столиці безслідно зникла молода дівчина студентка Національного університету культури і мистецтв Лілія Поленчук. Про це стало відомо завдяки повідомленням "Київ Оперативний" в соціальних мережах.

"З 01.03.2018 року зникла Поленчук Лілія Василівна 25.01.1996 р.н. 03.03.2018 року в Дніпровському районі Києва по вул. Всеволода Нестайка, 3а, знайшли її сумочку з документами, мобільним телефоном, грошима ", - йдеться в повідомленні.