Просто геніальним провалом відзначився скандально відомий пропагандистський канал РЕН ТВ, вякий міє побачити НЛО і магію скрізь, де тільки можна. У вряди-годи хлопці вирішили зробити якісний ексклюзив, торкнувшись серйозної теми: отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля. Журналісти зібралися відвідати його в лікарні і взяти інтерв'ю, проте їм перешкодили дуже і дуже серйозні обставини. Вірніше, табличка. Але про все по порядку.



11 квітня РЕН ТВ випустив репортаж кореспондента Віталія Ханіна, який потрапив до лікарні британського міста Солсбері, де після отруєння знаходиться колишній полковник ГРУ Сергій Скрипаль. За твердженням телеканалу, в якийсь момент журналіста змусили видалити весь матеріал. РЕН ТВ пустив в ефір ролик в поганій якості з ефектами, пояснивши, що співробітникам все-таки вдалося відновити "технічну копію".



РЕН ТБ не побачили очеплень або поліцейських, тільки кількох охоронців. Журналіст вільно прогулявся коридорами лікарні, рано вранці не зустрівши інших відвідувачів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Однак кореспондент звернув увагу на "дуже багато закритих дверей" в лікарні. У результаті він перервав свій репортаж у двері, за якою, на його думку, знаходиться відділення мікробіології із Сергієм Скрипалем.

"Тут табличка "Не заходити, тримайтеся подалі". Судячи з усього, це і є єдиний захист від самого смертельно небезпечної речовини, яке в Англії називають "Новачок", яку керівництво вигадало для своїх відвідувачів", - заявляє горідсть РЕН ТВ.

Щоправда, напис на дверях перекладається як "Обережно. Слизька підлога!".



Судячи з репортажу, Ханін пішов від цих дверей назад, дорогою зустрівши двох медсестер, а потім і охоронців. На вимогу останніх РЕН ТВ припинив зйомку.

Дивіться відео з 1:00


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що доньку Сергія Скрипаля сховали в потаємному місці, де "Новачок" не дістане.