Китайська Xiaomi представила дитячий комп'ютер Xiaohun вартістю 111 доларів. Гаджет оснащений 7-дюймовим екраном (1024х600), акумулятором на 4000 маг, і розрахований на 19 годин роботи без підзарядки, повідомив сайт mi.com.

Гаджет оснащений захистом для очей, розуміє голосові команди і зможе відповісти на мільйон питань дітей. Пристрій може програвати музику і записувати звук в режимі реального часу, а також підтримує функцію караоке з відображений тексту пісень на екрані.

У Xiaohun доступна бібліотека музики більш ніж на 10 тис. пісень. Комп'ютер може розповісти дитині більше 3 млн історій, а також вести діалоги на китайською та англійською мовами. Крім розваг, гаджет містить понад 2 тис. навчальних курсів і передбачає можливість скачувати різні навчальні програми. Вартість Xiaohun - 699 юанів (111 доларів).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, що чутки про те, що компанія Samsung працює над складним смартфоном Galaxy X, ходять вже кілька років з-за патенту компанії. Як виявилося, до його офіційної презентації залишилося зовсім мало часу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що компанія Samsung офіційно представила в Індії смартфон Galaxy J7 Duos (2018). Його вартість близько 260 доларів (6800 гривень).

Обидві камери мають діафрагму f/1.9 і світлодіодним спалахом, тому смартфон може робити якісні фото в умовах низької освітленості. Передня камера Galaxy J7 Duos оснащена режимом Selfy Focus, розмиває фон і режимом Beauty, покращує тон шкіри для ідеального знімка.

Galaxy J7 Duos має функцію Face Unlock, тобто телефон можна розблокувати через розпізнавання обличчя користувача. На передній панелі встановлений сканер відбитків пальців.

Також є FM-радіо, додатковий слот для другої SIM-карти і акумулятор ємністю 3 000 маг. Що стосується зовнішнього вигляду, новинка буде доступною в золотому і чорному кольорі вже з 12 квітня.