Алмаль Клуні, британський юрист та, за сумісництвом, дружина популярного голлівудського актора Джорджа Клуні, стала головною героїнею нового травневого номера американського Vogue. Так, 40-річна Альмаль Клуні вперше з'явилася на обкладинці видання.

Клуні знімала Енні Лейбовіц, знаменита на весь світ правозахисниця та культовий фешн-фотограф. Для зйомок, які проходили в будинку Амаль Клуні в Лондоні, дружина Джорджа Клуні приміряла вбрання та аксесуари від топових світових брендів: Alexander McQueen, Oscar de la Renta, Balmain, Johanna Ortiz, Christian Louboutin, Van Cleef & Arpels, Cartier та інших.

Цю інформацію повідомляє НВ Style.

Амаль розповіла Vogue про те, як змінилося її життя після зустрічі з Клуні та про народження двійні. Видання не залишило без уваги і кар'єру правозахисниці.

У вересні 2004 року Амаль та Джордж офіційно стали чоловіком та дружиною. У червні 2017 року їхня сім'я поповнилась двійнею: народилися син Александер і донька Елла.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Наші діти вже знають слова "мама" і "тато", - усміхаючись розповідає Амаль, - "Але Джордж наполягає на тому, що першим було саме слово "мама"".

Амаль Клуні мала насичене, подекуди, навіть небезпечне життя до зустрічі з майбутнім чоловіком. Як відомо, жінка вела розслідування вбивства прем'єр-міністра Лівану Рафіка Харірі, представляла інтереси лідера української політичної партії Батьківщина Юлії Тимошенко в суді і навіть вела справу засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа, який перебував у міжнародному розшуку.

Левова частина роботи Клуні стосувалася проблеми насильства над жінками.

"Як жінки ми не можемо бути меншиною. Між усіма нами є зв'язок. І це не спільна географія, релігія або культура. Це спільний досвід - досвід, який переживають тільки жінки, і боротьба, з якою стикаються тільки жінки", - говорить Амаль, плавно переходячи до теми руху #MeToo, - "Я думаю, що завдяки сміливим жінкам, які не побоялися розповісти свої історії, майбутнє робоче місце моєї дочки буде більш безпечним, ніж у жінок мого покоління. Ми знаходимося в ситуації, коли хижак відчуває себе менш безтурботно, а жінка-професіоналал відчуває себе більш впевнено. І це те, до чого ми повинні прагнути".

Джордж Клуні розповів, що закохався у Амаль з першого погляду:

"Вона була прекрасна, чарівна і розумна. Її життя здавалося мені неймовірно захоплюючим - від клієнтів, яких вона приймала, до надлюдської роботи, яку вона виконувала. Вона підкорила мене з того моменту, як я її побачив", - поділився Джордж.

"У свої 50 років я був впевнений, що більше ніколи ні на кому на одружуся", - заявив Джордж Клуні, - "Але коли я почав зустрічатися з Амаль, то одразу зрозумів, що це щось зовсім інше. Під час поїздки на сафарі до Африки я фотографував її з жирафами, а вона усміхалася. Тоді я сказав своєму другові Бену: «Знаєш, думаю, я повинен попросити її вийти за мене заміж». І Бен відповів: «Мені здається, це хороша ідея» ".

Одразу після одруження, життя Амаль перевернулося з ніг на голову. Правозахисниця розповіла в інтерв'ю, що одного разу, коли вона разом із кузеном хотіла поїсти піци, перед входом у ресторан, їм заблокували дорогу, щоб зробити фото. Амаль стало некомфортно і важко перебувати в публічних місцях.

"Ми намагаємося зробити все можливе, щоб забезпечити недоторканність нашого приватного життя", - зізналася Амаль Клуні, - "Але всі ці вторгнення в особисте життя і папараці - все це сталося завдяки щасливій і настільки важливій події в моєму житті".

Найскладніше для Амаль Клуні - поєднувати материнство і кар'єру. Навіть при тому, що в неї є шеф-кухар, няня, особистий асистент та інші домашні працівники. Нині ідеальний час, коли Амаль може побути з дітьми - це ранок.

"Між шостою і восьмою ранку ми проводимо час з малюками, лежимо з ними в ліжку. До восьмої я не планую ніяких дзвінків", - поділилась Амаль, – "Зараз мені вже легше, було важко, коли я годувала грудьми - все ж дітей двоє. У мене були всілякі подушки, примочки і гаджети для цього процесу".

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", Джордж и Амаль Клуни предпочитают скрывать подробности личной жизни, поэтому долгое время официальной версией их знакомства была встреча на одном из благотворительных мероприятий в 2013 году.