Ролик з відомою манекенницею Емілі Ратаковські за кілька годин зібрав більше 3,4 мільйона лайків на її Instagram-сторінці. У відео модель постає в дуже ефектному костюмі.

Американська модель Емілі Ратаковські знялася в новому відео. У ролику манекенниця постає одягненою в ефектний костюм, що вигідно підкреслює її фігуру. Відео за кілька годин зібрало понад 3,4 мільйона лайків.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", знаменита американська співачка та акторка Періс Хілтон зробила спільне фото з моделлю Емілі Ратаковські. Зірки виглядали розкішно у вечірніх сукнях з пікантним декольте.

Знаменитості зустрілись на церемонії Fashion Los Angeles Awards, яка четвертий рік поспіль відбувається в США. Організатором світського заходу було видання Daily.

Обидві американські зірки не приховують своєї сексуальності і часто обирають досить відверті вбрання. Так, для світської події Періс Хілтон обрала сукню від бренду Philipp Plein чорного кольору, а 26-річна Емілі Ратажковскі похизувалась світлим платтям, яке доповнила зеленою сумочкою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, популярна американська манекенниця Емілі Ратаковски показала фанатам свого асистента на еротичних фотосесіях. Ним виявився чоловік дівчини.

Емілі обожнює епатувати публіку своїми провокаційними знімками. У той час як багато моделей минимализируют або зовсім його не допускають в інтимних фотосесіях в купальниках і без, Емілі вони по душі. Крім того, навіть у власному Инстаграме дівчина із задоволенням демонструє різні частини свого тіла. Це стосується і відверто пікантних фото.

Відмітимо, модель Емілі Ратаковски не вперше демонструє ідеальну фігуру у пікантній фотосесії. Так, вона зробила зйомку, позуючи в одному капелюшку. Подібними знімками з свого медового місяця вона привела в захват своїх фанатів. Адже у Емілі вже майже 17 мільйонів підписників у Інстаграмі. І популярність зухвалої моделі зростає з кожним днем. При цьому сама дівчина анітрохи не соромиться свого способу життя і зовсім позбавлена святенництва. Крім того, величезний сплеск популярності у дівчини стався в 2014 році після виходу на екрани фільму "Зникла".