Бойовики 64 рази обстріляли позиції українських військових за останню добу.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на донецькому напрямку під вогонь із заборонених 120-міліметрових мінометів потрапили укріплення сил АТО поблизу Бердянського, Лебединського, Широкиного, Водяного, Пісків, Кам’янки, Авдіївки та шахти "Бутовка". Крім того, бойовики відкрили вогонь із танків поблизу Водяного, Пісків та Кам’янки, а в районі Пісків, Талаківки, Лебединського та шахти «Бутовка» — з мінометів калібру 82 мм.

Терористи застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю по оборонцях Лебединського, Авдіївки, Старогнатівки, Талаківки, Мар’їнки, Кам’янки, Гнутового, Красногорівки, Водяного, шахти "Бутовка", Опитного, Новотроїцького та Павлополя, озброєння БМП — по захисниках Пісків, Гнутового та Красногорівки, а поблизу Широкиного — протитанковий ракетний комплекс.

Із 82-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, бойовики вели обстріл у луганському напрямку неподалік Новоолександрівки, а з озброєння БМП — в районі Луганського.

Терористи відкрили вогонь по житлових будинках старої частини Авдіївки. Цю інформацію повідомив Павло Жебрівський, керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Уночі проросійські найманці обстріляли приватний сектор так званої старої Авдіївки. Влучили у будинок та сарай на вулиці Лермонтова. Люди встигли сховатися в укриття й просиділи там до ранку. Унаслідок нічного обстрілу ніхто не постраждав. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці кваліфікували обстріл як терористичний акт", - підкреслив Жебрівський.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", за минулу добу, 10 квітня, на тимчасово окупованих територіях Донбасу бойовики із завидною завзятістю продовжують ігнорувати режим повного припинення вогню. Окупанти зробили 64 обстрілу українських позицій, використовуючи при цьому зброю, заборонену мінських домовленостей. Об этом на своей странице в Facebook сообщает пресс-центр Штаба АТО.