Днями представник України на "Євробаченні 2018" в Лісабоні Melovin відсвяткував свій 21-й день народження.

З нагоди цієї дати, ми вирішили згадати найвідоміші композиції артиста, завдяки яким він завоював прихильність публіки на "Х-факторі" і після нього, а також отримав необхідну кількість голосів для участі у фіналі:

Найкращі пісні Melovin:

Under The Ladder (Національний відбір на Євробачення-2018)

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Без цієї композиції не було б перемоги у Національному відборі. Хоча минулого року вибір пісні також під сумнів не ставили. Але чомусь спрацювали голоси суддів тільки на користь Жені Галича. У 2018-му вдалося взяти реванш. Артист зізнавався: знакові слова були написані у найскладніший момент життя.

"Я людина творча. Мені часто буває погано".

Hooligan

"Сам собі режисер" – саме так можна описати зйомки цього відео. Костя сам вигадав ідею кліпу та образи. Для нього робота була символічною: в самому кінці ролику головний герой "воскресає з попелу", точно так, як після численних насмішок і нерозуміння людей змінився після "Х-фактора" сам артист.

Unbroken

Європейські мотиви та тексти, котрі інколи пишуться на замовлення, частіше – власними силами, звична практика. Бочаров експериментує зі словами навіть біля каси супермаркету, так народився текст минулорічної композиції, як зізнавався він в одному з інтерв'ю.

Wonder (Audio) - Eurovision 2017

Цю пісню ведучий Національного відбору на "Євробачення-2018" Сергій Притула оцінив дуже високо – вважав її більш вдалою, ніж нову версію, з вогнем та піаніно, як було цього року. Хоча тоді перемогу вибороти не вдалося, але зате текст прийшовся до вподоби фанатам, котрі пропонували власні україномовні версії.

PLAY THIS LIFE

Виконання в стилі Тома Оделла, відомого на весь світ британця – схожі нотки та мотиви та прості слова із максимально вкладеним у них сенсом.

FACE TO FACE

Ключовий трек з підбірки англомовних робіт, презентація якого відбулася на шоу талантів – саме звідти Melovin почав свій шлях, тому і нові пісні вперше виконує на конкурсах.

Світ в полоні

Одна з небагатьох україномовних версій Бочарова. Ведучий Анатолій Анатоліч навіть пропонував співаку писати пісні рідною мовою частіше– мовляв, саме так його колега Юлія Саніна отримала популярність не тільки на батьківщині, а й за кордоном. Але спробувати змінити напрямок він поки що не поспішає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, яке місце може зайняти Melovin на "Євробаченні-2018".