У столиці РФ посеред завантаженого проспекту самоскид, який втратив управління, зніс колону легковиків.

Відповідним роликом поділились на відеохостингу YouTube.

Пригода сталась на південному сході Москви пізно ввечері, 11 квітня. За попередніми даними. Вантажівка протаранила дев'ять автомобілів.

"Недобрий вечірок заявився в хату номер 21 на Профспілковій вулиці в Москві! Скрегіт металу, брязкіт гальм, вереск розтривожених даішників ... Винуватцем галасливого переполоху став самоскид, який протаранив дев'ять стояли на світлофорі легковиків: Volkswagen - 4 шт. (З них таксі - 1 шт.), Lexus - 1 шт., Toyota Camry - 1 шт., Kia Rio - 1 шт., Таксі Hyundai Solaris - 2 шт", - пише автор відео.

За словами автора, у цій автопригоді обійшлося без жертв та постраждалих.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Тільки волею Посейдона обійшлося без жертв і постраждалих: вантажівка їхала зі швидкістю вагітного скунса. Чому все сталося, поки покрито таємницею мороку. Поліція придивляється до двох основних версій: відмова гальм і людський фактор (водій міг з устатку не впоратися з керуванням або замріявся про тарифи "Платона")", - додав коментатор.

Дивіться: відео з місця масштабно аварії в Москві

Нагадаємо, жахлива аварія сталась 9 квітня неподалік від мосту Патона в Києві. Автомобіль злетів з траси і врізався в дерево. Від удару авто перетворилося на груду металу. Моторошні кадри показали в мережі. Жінку-водія з важкими травмами голови терміново госпіталізували.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Волині сталась моторошна трагедія. Перекинувся віз із колодами, в результаті загинуло двоє людей, серед жертв і неповнолітній хлопчик. За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням та спрямував авто з небезпечним вантажем у кювет, де віз перекинувся і придавив їздового та його 14-річного сина. Батько і син загинули на місці.

11 квітня в Києві поліцейський на конфіскованому мотоциклі спровокував масштабну аварію. Вранці, навпроти тренувальної бази ФК "Динамо", поліцейський розбив мотоцикл, протаранивши три автомобілі.