Як повідомляє Clutch.ua американська топ-модель Джіджі Хадід може похвалитися не тільки ідеальною фігурою, а ще й відмінним почуттям стилю. А ось і кілька порад від відомого світового трендсеттера.

Окуляри — наше все


Джіджі Хадід відмінно знає, що цікаві окуляри - дуже яскравий аксесуар який перетворює навіть повсякденний образ. Головне - не боятися експериментувати.

Більше — краще


Джіджі показує, як це працює з прикрасами. Коко Шанель говорила, що з ювелірними виробами краще не переборщувати, Джіджі Хадід своїм прикладом показує, що з наш час, якщо все зробити правильно, вийде красивий образ.

Більше кольору


Хадід не боїться яскравих фарб в макіяжі. Звичайно, це не на кожен день, але підняти собі настрій на вечірках завжди можна.

Просто — не означає погано


На обкладинках Джіджі часто з'являється в епатажних образах. Однак у повсякденному житті модель віддає перевагу зручному та комфортному одягу. Варто зауважити, що Хадід все пасує.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Total look

Джіджі Хадід - королева однотонних образів. Якщо не знаєте, що вдягнути, краще надіти щось однотонне, адже все геніальне-просто.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що всесвітньо відома американська топ-модель Белла Хадід зізналася у своїх комплексах. 21-річна Белла Хадід, затребувана модель Victoria Secret, Dior і багатьох інших брендів зі світовим ім'ям, щодня знімаючись в модних фотосесіях і кампейнах, дефелируя по подіуму і викладаючи десятки селфи, в недавньому інтерв'ю зізналася, що своїм недоліком вважає брови. «Я завжди соромилася своїх брів. Вони у мене дійсно дуже тонкі, як і в мого тата. До 15 років я дуже комплексувала з-за цього», — поотровенничала модель.