"Здоров’я від голодування погіршується в межах норми, але не критично. Я продовжую голодування до того дня поки не буду на волі і не зможу повноцінно захищатися в судах та захищати себе, свою родину, своїх близьких та народ України, поки не зможу повноцінно виконувати свою діяльність як народного депутата України та політичну діяльність", - сказала вона.

Народна депутатка також нагадала про стосунки із колишнім адвокатом Віктором Чевгузом, заявиши, що сама відмовилася від його послуг.

"Від свого колишнього адвоката Чевгуза В. С. я відмовилася оскільки у нас з ним не співпадає бачення лінії захисту. Тому після розірвання з ним контракту прошу вважати всі його заяви, як його власну думку, а не мою позицію", - прокоментувала Савченко.

"Моїми адвокатами залишаються Соловей Олег та Бугай Дмитро. Тільки вони уповноважені робити заяви від мого імені стосовно мого захисту, а також моя сестра Савченко Віра та мій помічник народного депутата України та заступник голови політичної партії "Громадсько-політична платформа Надії Савченко" Проторченко Тетяна", - додала депутатка.

Примітно, що лист нардеп написала 11 квітня.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За попередніми даними, 3 квітня адвокат Віктор Чевгуз подав до СБУ заяву про свій самовідвід від захисту народного депутата Надії Савченко, а 4 квітня, Чевгуз пояснив, що взяв самовідвід у цій справі, бо у них з підозрюваною Савченко різні погляди на ведення захисту.

15 березня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Надія Савченко планувала теракт у парламенті, і вніс подання щодо неї.

20 березня Савченко заявила, що люди з оточення президента мали завдання ліквідувати її – і тому готували провокацію та "провокували" її на організацію "перевороту".

Народна депутатка стверджує, що вела розмови про організацію терактів, аби ввести в оману владу і виставити її в невигідному ракурсі.

22 березня Верховна Рада підтримала подання Генпрокуратури на зняття недоторканності з Надії Савченко.

23 березня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід Савченко і тримав її під вартою до 20 травня без можливості внести заставу.

Нардеп у СІЗО оголосила голодування.

Захисники Савченко подали апеляцію, але апеляційний суд вирішив залишити Савченко під вартою.

Надії Савченко відтепер загрожує довічне ув’язнення.