Одна пара виклала розповідь про історію свого кохання на розважальному порталі, супроводивши її сімейними снимкками. Відвідувачі сайту були зворушені до глибини душі, але... зовнішні зміни, що відбулися з парою за останні роки, примусили їх задуматися про містику.

Дівчина під ніком Spooky_Gecko показала громадськості два фото, на яких зображена зі своїм чоловіком: перший знімок - сучасний, другий - десятирічної давності. Вона написала, що десять з половиною років тому "просто збиралася потанцювати з хлопчиком", не підозрюючи, що їй доведеться прожити з ним усе життя.

Опублікований на сервісі онлайн-новин Reddit знімок, викликав у користувачів повне здивування.

Читачі написали, що пара помолодшала і покращала за ці десять років. Юзери почали міркувати про те, що дозволило хлопцю з дівчиною домогтися такого ефекту.

Деякі жартома припустили, що молоде подружжя є "вампірами", інші ж побачили схожість з фільмом "Загадкова історія Бенджаміна Баттона".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також деякі висловили думку, що дівчина зловживає антивіковими засобами.

Багато хто оцінив бороду молодого чоловіка, написавши, що вона зробила його більш мужнім і стильним.

Як зазначили користувачі, нічого загадкового в тому, що на другій фотографії пара виглядає молодо, немає, адже перший знімок був зроблений в підлітковому віці, а значить, зараз молодим людям приблизно до 25 років. І у тому, що пара покращала за цей час, немає нічого дивного.

"Пубертатний період проїхався по вам вантажівкою, але в хорошому сенсі", - пожартували читачі.

Тред зібрав сотні коментарів і схвальних оцінок, вибившись в топ ресурсу.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", вампірська тематика в кіно і літературі давно перестала бути чимось по-справжньому страшним. Шлях від справді жахливого графа Орлок з фільму «Носферату. Симфонія жаху» до блискучого на сонці Едварда з «Сутінок» вампіри пройшли менше, ніж за століття. А от коли ірландець Брем Стокер тільки починав писати свого «Дракулу», вампірами можна було всерйоз налякати звичайного богобоязливого європейця.