В Одесі патрульні поліцейські врятували 27-річну жінку, котрій влаштували ув'язнення у власному будинку. Її прикували ланцюгом за шию до стіни.

Знімки потерпілої нещодавно оприлюднили на сторінці обласного відомства поліції у Facebook.

Копам зателефонували і повідомили, що Малиновському районі міста в приватному будинку кричить людина. Коли приїхали за місцем виклику помітили жінку, яка була сама у помешканні і постійно кликала на допомогу.

Визволену заручницю одразу ж передали лікарям для проведення медичного огляду. Наразі слідчі шукають особу причетну до скоєння даного злочину.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Слід відзначити, що попередньо такий злочин можна віднести до статті 146 Кримінального Кодексу України: " Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" – карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

"Ті самі діяння, вчинені щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох чи більше осіб або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосу­ванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу, — караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк", - йдеться у законі.

Якщо злочин вчинений групою осіб, то загрожує тюремний термін від 5 до 10 років.

Дивіться: чоловік жорстоко катував дружину, тримаючи її на ланцюгу

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Миколаєві напали з ножем на Сергія Савченка, відомого місцевого волонтера, борця за захист екології. Інцидент стався на території Матвіївської школи, коли Савченко забирав свою дитину. Сергія покликав невідомий чоловік, а коли волонтер обернувся, в його бік посипалися погрози. Зловмисник спробував вдарити його ножем, але не зміг і почав тікати. Савченку вдалося наздогнати невідомого. Волонтер повалив на землю зловмисника і викликав на місце події правоохоронців. Як виявилося, Савченко знайомий з нападником, - раніше вони вже зустрічалися під час скандалу з незаконною вирубкою ялинок з метою їх продажу.