До вбивства екс-начальника Миколаївської митниці Артура Полякова причетний його колишній компаньйон, який був винен чоловікові 50 тисяч євро. Поліція затримала двох підозрюваних.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України в Миколаївській області, передає Укрінформ.

"До Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївський області звернулася дружина 54-річного Артура Полякова з повідомленням про те, що 3 квітня чоловік пішов з дому та не повернувся, місце знаходження його невідоме. Під час розшукових заходів було з’ясовано, що перед зникненням чоловік поїхав на зустріч до колишнього компаньйона, який нібито повинен був повернути борг у розмірі 50 тисяч євро", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що до зникнення чоловіка можуть бути причетні двоє осіб, та почали проводити слідчі дії і санкціоновані обшуки за місцем проживання можливих підозрюваних. В одному із гаражних приміщень, право на користування яким належить зловмиснику, оперативники вилучили автомобіль потерпілого з його особистими речами.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

39-річного раніше судимого місцевого жителя та його 32-річного спільника поліцейські затримали. Під час відтворення обстановки та обставин події один із зловмисників розповів, як усе відбувалось та показав, де вони зі спільником сховали тіло. На вказаному місці експерти провели ексгумацію.

Артур Поляков 3 квітня виїхав з дому на авто. У нього була призначена зустріч з людиною, яка повинна була повернути йому взяту в борг велику суму в іноземній валюті. Більше Поляков додому не повертався.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", у ФБР є секретний звіт, в якому стверджується, що колишній російський медіа-магнат Михайло Лесін був забитий до смерті найманими головорізами в Вашингтоні, округ Колумбія. Це прямо суперечить офіційному висновку уряду США про те, що Лесін випадково загинув.

Зазначений звіт склав колишній британський розвідник Крістофер Стіл, відомий як автор досьє про президента США Дональда Трампа.

Екс- очільника Газпром-медіа Михайла Лесіна, якого знайшли мертвим у готелі Вашингтона в 2015 році.