Зараз на сайті Metacritic середня оцінка нової гри God of War тримається на позначці 94 бали зі 100 на основі 62 рецензій.

GameSpot — 90 з 100.

“У багатьох сенсах нова God of War — це те, чим серія завжди була. Це вражаюча екшен-гра з эпичными моментами, великим бюджетом і енергійною бойовою системою, яка стає ще краще у міру проходження. Але вас може здивувати те, наскільки дорослим став сюжет. Як і Кратос, God of War згадує минуле, визнаючи необхідність змін. Все нове до неї - однозначно на краще" - повідомив GameSpot.


IGN — 100 з 100.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

“Я очікував від God of War відмінного екшену, і вона з цим впоралася. Але я не очікував, що гра буде хвилюючим пригодою, де кожен аспект доповнює інші, щоб сформувати ніщо інше, як шедевр. Це гра, в якій Кратос, раніше герой на одній ноті характеру, став сукупністю батька, воїна і монстра, яка переживає важкі часи, як на полі бою, так і всередині свого серця через сина. "- додав IGN.

Polygon — 100 з 100.

“Якщо описувати нову God of War одним словом, то цим словом стало б цілісність. Кожен аспект цієї гри чудовий сам по собі, але, що набагато важливіше, всі вони підкреслюють широке бачення. [...] Деякі фанати, можливо, бояться, що нова гра насправді не God of War. Я думаю, що вони праві. Вона навіть краще", - поділився Polygon.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що творці GTA ховають культову серію гри.