Невідомі викрали у Києві автомобіль Audi Q7, що належить 33-річному голкіперу донецького Шахтаря і збірної України Андрію П'ятову. Про це з посиланням на джерело у правоохоронних органах передає Обозреватель.

Як повідомляється, інцидент стався у ніч на 11 квітня. Автомобіль викрали на вулиці Шолуденка.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом (від трьох до п'яти років).

Як раніше передавав портал "Знай.ua", легендарний голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський зазнав нападу з боку своєї колишньої тещі. Інцидент стався біля приватного будинку жінки, куди в неділю, 8 квітня, воротар приїхав, щоб зустрітися з донькою.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Приїхавши у встановлений судом і підписана Ольгою Альоновою Леонідівною, час і місце для того, щоб забрати доньку в неділю ні матері, ні дочки в будинку не виявилося. Зате виявилася моя екс-теща, яка неодноразово була викрита в пристрасті до алкоголю і на яку є неодноразові заяви в поліцію про те, що вона вживає його у великих кількостях, яка дозволяє собі ображати і навіть піднімала руку на мою дочку, яка є їй онукою", — написав Шовковський на своїй сторінці в Facebook.


Спочатку жінка закидала спортсмена камінням, а потім почала стріляти з пістолета.

"Вона справила 3 постріли цілячись у мене. На постріли вибігли люди з сусідніх будинків і запропонували надати допомогу", — підсумував Шовковський.

Раніше екс-дружина Олександра Шовковського Ольга Альонова спростувала звинувачення футболіста до викрадення дочки. Вона показала знімки дочки на відпочинку в Італії і зазначила, що колишній чоловік зовсім не цікавиться дитиною, виплачуючи лише по три тисячі гривень в місяць аліментів.

Нагадаємо, з'явилася повна версія нападу Конора Макгрегора на автобус, у якому перебував дагестанець Хабіб Нурмагомедов. Відео опубліковане на офіційному каналі UFC.Дуже впадає в очі той факт, що відео знято як професійний промо-ролик. Раніше Нурмагомедов посварився з близьким товаришем Конора, Артемом Лобовим.