У Ружинському районі Житомира правоохоронці схопили злочинця, що втік з реабілітаційного центру виправної колонії у вівторок, 10 квітня.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила глава прес-служби Головного управління Національної поліції Житомирській області Алла Ващенко.

"У Ружинському районі оперативники Управління карного розшуку ГУНП та Управління пенітенціарної служби в області 12 квітня затримали втікача з колонії. Окрема подяка активним жителям Житомирщини, які відгукнулися на інформацію поліції про розшук небезпечного злочинця і допомагали в цьому. Саме ваші відомості зіграли важливу роль. Поліція і суспільство - партнери в забезпеченні безпеки", - написала вона.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що копи розшукували Козела Олександра Сергійовича, якого в 2009 році чоловіка засудили за вбивство і крадіжку, засудивши до 13 років позбавлення волі. До арешту він проживав в селищі Бистрику Ружинського району Житомирської області.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Його прикмети: середньої статури, зріст 170 см, очі сірі, волосся коротке темно-русяве, вуха невеликі відстовбурчені, ніс скошений в сторону. Має шрам над правим оком, татуювання на лівій руці у вигляді букв на пальцях "САНЯ" і між великим і вказівним пальцем - літери "с", на лівому передпліччі - малюнок "Смерть з косою", - відзначили в правоохоронних органах. Завдяки орієнтуванню злочинця вдалося зловити.

Ми також писали про те, що в ніч на середу, 4 квітня, в Києві група молодих людей побила і пограбувала продюсера телеканалу "Україна", а потім та ж банда вторглася ще і до супермаркету в надії обчистити касу. Там у них між охоронцем зав'язалася бійка.

Інцидент стався близько 01:00 на вулиці Гната Юри, 6. У супермаркеті затримали групу молодих людей, серед який були і дівчата, які напали на охоронців з ножем, коли ті намагалися перешкоджати крадіжці товару з магазину. Почалася бійка, розбилися пляшки, і один з нападників порізав обличчя об скло.