На Львівщині вантажівка протаранила авто голови районної ради. Травми отримала чиновниця та її водій.

Пригода сталась у селі Оброшино, у четвер, 12 квітня, близько 9.00 ранку.

Про це повідомляє на сторінці в Facebook Ігор Зінкевич.

"ДТП с.Оброшин(при виїзді на Львів),всі живі,швидка на місці.Будьте обережні в дорозі", - прокоментував автор посту та додав кілька знімків з місця ДТП.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

За попередніми даними, вантажівка, виїхавши для обгону на зустрічну смугу руху, врізалася в автомобіль голови Пустомитівської райради Галини Гички в момент, коли вона на службовій "Ниві" діставалась до роботи. За кермом службового авто держслужбовця перебував водій.

В результаті аварії і сама голова райради, і її водій отримали різні травми. Їх терміново заюрали "швидкі" для обстеження в лікарні.

"Під час поїздки вранці на роботу назустріч виїхала вантажівка, яка їхала лоб в лоб. В межах населеного пункту Оброшино вона зробила обгін одного авто і виїхала на зустрічну смугу. Завдяки реакції водія, який зреагував і звернув праворуч, не було двох трупів на місці", - розповіла постраждала.

Крім того, судячи зі знімків з місця події, крім машини чиновниці, у ДТП постраждав ще один автомобіль.

Нагадаємо, у Харкові в Київському районному суді відбулося чергове слухання у справі ДТП за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Цього разу до слухань долучили свідків кривавих подій 18 жовтня. Як виявилося, в авітвці поруч з Геннадієм Дроновим перебувала жінка Ірина Рафікова. За словами дівчини, перед аварією дівчина сиділа на задньому сидінні та дивилася у телефон і випадково помітила, що на них з великою швидкістю летить машина.

Дивіться: Зайцева та Дронов озвучать свої версії

Як повідомляв портал "Знай.ua", вранці 11 квітня на 36-му кілометрі автодороги Київ-Одеса біля села Калинівка зіткнулися маршрутний автобус "Богдан" та легковик " Mercedes ". В результаті постраждали пасажири маршрутки. Чотирьох людей з травмами різної тяжкості забрали до лікарні.