У селі Михайлівка Вінницької області малолітня дитина заживо згоріла у багатті. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області, передає ТСН.

"11 квітня в селі Михайлівка Ямпільського району на території одного з приватних домогосподарств під час спалювання сміття загинула 8-місячна дитина", - йдеться у повідомленні.

За словами в.о. начальника Ямпільського відділення поліції Сергія Лунги, 21-річна матір дитини на кілька хвилин відволіклася і залишила неподалік багаття візочок, який покотився з пагорба і в’їхав у вогнище. Жінка не встигла врятувати дитину, від отриманих опіків дівчинка загинула на місці події.

Як зазначається, сім’я, в якій виховується двоє малолітніх дітей, характеризується позитивно. Батько дітей перебуває на заробітках.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Наразі всі обставини трагедії з’ясовує поліція в рамках відкритого кримінального провадження. Жінці загрожує від двох до п'яти років позбавлення волі.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", вранці, 10 квітня, дві школярки з міста Києва не повернулися додому зі школи. Зараз їх розшукує столична поліція.

Батьки звернулися до правоохоронних органів із заявою про зникнення. Мобільного зв'язку зі школярками наразі немає. Столична прокуратура оприлюднила прикмети зниклих школярок.

Так, повідомляється, що одна з них - Варвара Дмитрієва, 2006 року народження. Її зріст - 156 см, середньої статури, волосся пряме темно-русе, зелені очі. Дівчинка була одягнена у спортивні штани темного кольору, світло-сіру кофту та чорно-білий рюкзак.

Нагадаємо, у поліції Києва повідомили про зникнення і розшук відразу чотирьох дівчат.Також портал повідомляв про те, що в українській столиці безслідно зникла молода дівчина студентка Національного університету культури і мистецтв Лілія Поленчук. Про це стало відомо завдяки повідомленням "Київ Оперативний" в соціальних мережах.

"З 01.03.2018 року зникла Поленчук Лілія Василівна 25.01.1996 р.н. 03.03.2018 року в Дніпровському районі Києва по вул. Всеволода Нестайка, 3а, знайшли її сумочку з документами, мобільним телефоном, грошима ", - йдеться в повідомленні.