Всесвітньо відома голлівудська акторка українського походження Ольга Куриенко опублікувала провокативне фото, яке зазвичай не звикла виставляти на показ. На сторінці в соцмережах зявилась публікація, присвячена зйомкам серіалу "Чарівне місто" (2012-2013 рр.), яка супроводжувалась еротичним знімком з оголеною зіркою.

Як відомо. 38-річна Ольга рідко показується в кадрі абсолютно голою, проте цього разу вона вирішила потішити око шанувальників та показалась у всій красі, як говорять в чому мати народила.

На своїй сторінці в Instagram спокусливе фото, на якому позує повністю голою.

"Чарівні спогади від Magic City. Один з моїх улюблених знімків, зроблених дивовижним Грегом Вільямсом", - прокоментувала фото Куриленко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Пікантний кадр був зроблений під час зйомок в серіалі "Чарівне місто", який виходив на телеканалі Starz з 2012 по 2013 рік. У серіалі Ользі дісталася роль фатальної красуні, і, дивлячись на це фото, ми розуміємо чому!


Нагадаємо, на тлі гучних скандалів щодо сексуального насилля та домагань в Голлівуді, спливла ще одна справа, яка стосується акторки Ольги Куриленко. Стало відомо, що українська красуня відмовила хтивому продюсеру Харві Вайнштейну. "Я сама стикалася з подібною поведінкою. У тому числі з Харві. Але я ніколи не показувала страху, навіть якщо боялася. Більшість таких чоловіків — не ґвалтівники в кущах, а просто хижаки, які користуються чужою слабкістю", — зізналася актриса.

Дивіться: Ольга Куриленко висловилась про страшні події 2014 року в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", знаменита голлівудська модель і актриса українського походження Ольга Куриленко показала, що й далеко за межами Батьківщини не забуває про своє коріння та улюблені традиції. В соцмережі Instagram зірка похизувалась власноруч приготованим борщем. Ольга виклала відповідне фото, яке підписала: "Просто приготувала борщ".