Здається, одну з найбільших інтриг, яку так ховали при королівському дворі вже зруйнували. У принца Вільяма та Кейт Міддлтон народиться ще один хлопчик.

Стать їхньої третьої дитини принц Вільям розповів випадково, в азарті у перегляді футбольного матчу. Про це пише The Mirror.

Спілкуючись із іншими уболівальниками та коментуючи чудову гру півзахисника футбольного клубу "Астон Вілла" Джека Ґреліша, принц проговорився, що назве сина в честь нього.

"Я наполягатиму, щоби дитина звалася Джек", - згаряча випалив Вільям.

"...Або Джекі", - почервонів він після ніяковілої паузи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Молодша братик чи сестричка принца Джорджа і принцеси Шарлотти вже ось-ось має з'явитися на світ. Під час кожної появи на публіці вагітної Кетрін люди вглудіти хоч мінімальний натяк на стать дитини. А принц Вільям взяв і розбовкав таємницю.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що скандалом стала та обставина, що члени королівської родини не стали запрошувати на весілля і британських політиків - в тому числі, прем'єр-міністра Терезу Мей. За повідомленнями зарубіжних ЗМІ джерело в уряді Великобританії побажав залишитися невідомим. Він розповів, що представники королівського двору проводили консультації c кабінетом міністрів країни. Прийшли до рішення - не запрошувати на весілля ніяких політичних лідерів, ні зарубіжних, ні англійських. Ці відомості підтвердив також представник принца Гаррі.