13 квітня курс біткоїна запам'ятається злетом із 6,75 тис. дол. до 8 тис. дол. На даний момент, це новий максимум для квітня. Про це повідомляють ЗМІ.

Із невідомих на момент публікації причин, курс біткоїна (BTC) злетів вгору за дуже короткий час. У процентному вираженні курс виріс більш ніж на 15%.

На момент написання курс продовжує зростати, досягаючи 8,039 тис. дол.

Альткоїни продемонстрували аналогічний сплеск зростання, демонструючи практично вертикальний підйом. Курс ефіру виріс на 10,19% до 461,19 дол., курс Ripple виріс на 11,48% до 0.55 дол., курс Bitcoin Cash додає 8,50% до 708 дол.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Для біткоїна дуже важливо утриматися вище 7,5 тис. дол. протягом наступних 24 годин, так як це може прокласти еталонній криптовалюті шлях до 9 тис. дол.

Відновлення до 9 тис. дол. перемкне весь ринок на оптимістичний лад щодо короткострокового тренда. Вже зараз монета EOS показала ознаки середньострокового відновлення, враховуючи, що курс EOS злетів більш ніж на 30%.

Раніше CCN повідомляв про інтерес великих інституціональних інвесторів до криптовалют, включаючи Джорджа Сороса, сім'ю Рокфеллерів і Ротшильдів.

Основна маса інвесторів скептично поставилася до новин про входження цих інвесторів на ринок у момент найбільш важкої корекції в його історії. Тим не менше, в перспективі інвестори кшталт Сороса схильні інвестувати великі суми грошей у момент найбільш важкого спаду з максимумів.

Нагадаємо, щоб з'ясувати, який сайт або розширення використовує ваш комп'ютер для видобутку криптовалют, скористайтеся вбудованим інструментом від Google.

Майнінг криптовалют — ресурсомісткий процес. Ви переконаєтеся в цьому, коли зайдете на сайт із вбудованим веб-майнером. Комп'ютер почне гальмувати або перезавантажуватися через перегрів процесора.

Крім того, Google повідомила, що планує блокувати будь-які розширення Chrome, що містять скрипти для майнінгу криптовалют.

Дивіться сюжет про криптовалюту

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", головна криптовалюта топить хом'яків.