У Києві в Солом'янському районі роми намагалися пограбувати місцеву жительку.

Про це постраждала Ганна Орлова написала на сторінці групи Los Solomas в Facebook.

"Одна з убогих (цигани), дивлячись мені в очі, засовує руку в сумку, при цьому попередньо її відкривши, влаштувалися вони як воші на голові, дуже зручно. Працювати не хочемо, зате людей грабуємо!" - зазначила вона.

За словами Анни, поліція нічого з ними зробити не може.

"Їздять на тролейбусі №3, виходять біля вокзалу, і поки ти переходиш дорогу, вони ззаду риються в твоїх кишенях або сумці, коли ловиш їх, вони швидко змотуються, вдаючи, що ні до чого зовсім. І їх на соломі і біля вокзалу тьма тьмуща ", - додала киянка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вона стверджує, що поліція їх забирає і через годину відпускає під приводом того, що у них немає паспорта, а "отже вони не існують".

Користувачів в мережі розгнівав даний інцидент.

"Скільки тут люди писали, немає на них управи, спасибі тим, хто на тому тижні їх добре відшманав, і це люди, а не поліція",

"Зіткнулася з ними, коли сідала в 401 маршрутку. Дві дівки і хлопець полізли до мене в сумку. Вчасно помітила і нагримала на них", - пишуть кияни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", київських ромів зловили на цинічній крадіжці. В Національному інституті раку на вулиці Ломоносова роми вкрали у чоловіка гаманець з грошима. Гроші викрали просто в медичному закладі.

В той же час у Києві знайшлись "Робін Гуди", які повертають людям награбоване ромами.