Всі ми знаємо легендарну іспанську актрису Пенелопу Крус, яка запам'яталася мільйонам глядачів своїми ролями в найбільш успішних фільмах. А чоловіки обожнюють цю гарячу красуню за її ідеальні і дуже сексуальні форми.

Але, як виявилося, у голлівудської зірки є не менш спокуслива молодша сестра Моніка. І вона теж актриса. Правда, не така відома. Моніка Крус знялася всього в 12 фільмах. Зате, коли на середині зйомок «Піратів Карибського моря: На дивних берегах» вагітність Пенелопи стало неможливо приховувати, Моніка хоробро вийшла на заміну і дублювала сестру на дальніх планах.

Тим не менш Моніка ще успішна танцівниця і модель. Танцювати вона почала в чотири роки, а згодом закінчила Королівську академію танцю та Інститут класичного балету в Мадриді, захищала кольори відомої на весь світ трупи Хоакіна Кортеса.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

А ось модельна кар'єра і зйомки в рекламі – воістину її коник. У тандемі з сестрою Пенелопою вона випустила не одну лінію одягу для крутих марок, серед яких треба виділити колекцію білизни «l'agent» для Agent Provocateur сезону осінь-зима 2013, (причому вона власноруч прорекламувала бренд).

Особливо відрадно, що Моніка вдалася татові і мамі Крус такою ж полум'яно гарячою красунею, що і Пенелопа. Їй 41 і, судячи з її сторінок у соціальних мережах, вона і не думає зменшувати градус.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Пенелопа Крус змінилася до невпізнання. Відома актриса Пенелопа Крус з'явилася в новому для себе образі. Так зірка підготувалася до зйомок другого сезону культового серіалу «Вбивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів». В якості підтвердження змін, що відбулися? журналісти опублікували кілька кадрів з нової частини незвичайної телероботи. Шанувальники акторки, які звикли бачити її в образі гарячої брюнетки, були шоковані такими раптовими змінами.

Велика частина вбрання пані Крус в образі відомого дизайнера включає екстравагантні вишиті корсети і чорні сукні. Саме такі речі покликані, за словами художників по костюмах, уособлювати істинний стиль Донателли Версаче у часи, в яких розгортаються події серіалу.