Безумовно, на цьому фото балерина Анастасія Волочкова - абсолютно гола. Питання в тому, як вона прикриває свої інтимні місця.

Ця фотографія, як і багато інші знімки Анастасії, які вона постійно викладає в Instagram, зроблена на пляжі. Тут вона сховалася за висохлими гілками дерева. Супроводивши знімок підписом "Я сховалася... Красиво?"

Слід зазначити, що Волочкова трохи схудла. Крім того, вона добре засмагла.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" модель Ешлі Грем днями наповал вбила громадськість своєю новою колекцією дизайнерських купальників. Такий одяг призначений для жінок з нестандартними фігурами.

В один з таких купальників Ешлі Грем вбралася самостійно, продемонструвавши його на фото, а потім і на відео. Показавши, як таке вбрання сидить на ній в мокрому вигляді - особливо не приховуючи радощів моделі.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Ешлі Грем постійно з'являється перед камерами в різних купальниках: відео

Зйомки купальника проходили в рамках співпраці Ешлі зі спортивним виданням Sports Illustrated. Купальник був мокрим настільки, що практично не приховував великий бюст зірки.

Наведене відео переглянули вже понад чверть мільйона відвідувачів. Багато з них хвалили Ешлі за чудову фігуру. Як відомо, Грем вважає за краще не визнавати стандартний канон жіночої краси по типу 90-60-90. Вона схиляється до думки, що чоловіки повинні віддавати перевагу пишним жіночим формам.