Напевно кожна дівчина в дитинстві мріяла бути принцесою. Звичайно, з віком, такі перспективи здаються досить нереальними, однак, якщо поставити собі за мету, знайти королівський титул - цілком можливо. Один з жіночих журналів запропонував добірку монархів, які є найбажанішими женихами на планеті.

Принц емірату Дубай Хамдан, 35 років

Хамдан ібн Мохаммед Аль Мактум вже не перший рік очолює рейтинг найбажаніших женихів світу. За ним полюють сотні дівчат, проте поки його серце залишається вільним. Принц віддає перевагу веселим і відкритим дівчатам, які розділять його захоплення екстремальними видами спорту. Так, Хамдан обожнює стрибати з парашутом, займатися дайвінгом і зіплайном.

Кронпринц Йорданії Хуссейн, 23 роки

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Хуссейн бін Абдулла - старший син короля Абдулли II і королеви Ранії і, що важливо, перший в черзі на королівський престол. У 2015 році, коли йому було 20 років, він став наймолодшим членом Ради Безпеки ООН, в 2016 році закінчив університет Джорджтауна, так само, як і британські принци Вільям і Гаррі, Хуссейн закінчив Королівську Військову Академію Сендхерст.

Принц Греції і Данії Філіп, 31 рік

Філіп - молодший син грецького короля Костянтина II. Принц проводить більшість часу в своєму офісі в Нью-Йорку, займаючись хедж-фондами. Він також є випускником Університету Джорджтауна.

Принц Греції і Данії Костянтин Алексіос, 19 років

Костянтин - племінник Філіпа, син принца Павла, старшого сина короля Костянтина II. Він народився в Нью-Йорку, де його батько після падіння монархії в Греції в 1973 році працював консультантом з інвестицій. У серпні 2017 року Костянтин поступив в університет Джорджтауна.

Князь Альберт Турн-унд-Таксис (Німеччина), 34 роки

Принц Альберт входить в список мільярдерів за версією Forbes. Капітал німецького князя становить близько 4 мільярдів доларів. Він живе в справжньому палаці Санкт-Еммеріх, любить гоночні автомобілі, має диплом з економіки та теології, а також обожнює пиво. А ще молодий монарх володіє декількома пивними заводами, млинами, лісами і величезною кількістю землі.

Принц Бельгії Йоахім, 25 років

Ерцгерцог Астра-Есте - дев'ятий у черзі на бельгійський престол. Навчався в Англії і Мілані, також закінчив Навігаційну школу в Брюгге і до цього дня залишається офіцером бельгійської морської піхоти. Принц цікавиться військовою справою і дуже любить подорожувати.

Принц Брунею Абдул Матін, 26 років

У родині Султана Хассанала 10 дітей, а принц Абдул - шостий в черзі на трон. У 2016 році він випустився з Лондонського університету зі ступенем магістра мистецтв. Судячи з його фото в Instagram, Абдула - прекрасний наїзник, любить кішок і кухню своєї країни.

10 найбагатших наречених світу

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що принц Вільям випадково вибовкав головну таємницю королівської сім'ї.