Співачка Саміна Самун була застрелена в Пакистані під час проведення концерту за відмову виконати танець.

Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ. Саміна виступала під псевдонімом Сіндх. Про її загибель стало відомо в четвер 12 квітня.

Вбивцею співачки став один з глядачів. Його звуть Тарік Джахой. Під час виступу Самiни він направив на неї пістолет і наказав танцювати. Самун в цей момент виконувала пісню сидячи на стільці. Вона відмовилася підкоритися, і була вбита на місці.

Повідомляється також, що Саміна була вагітна. Це неймовірно жорстоке вбивство сталося в пакистанському місті Ларкана (провінція Сінд). Виступ Самун відбувався на весіллі, куди її запросили заспівати кілька пісень.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Про те, як проходить звичайне весілля в Пакистані - відео:

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" українська співачка Джамала зізналася, що піддавалася переслідуванням в школі з боку однолітків. Зокрема, її ображали через ненависть на релігійному ґрунті, а також з-за любові до співу.

Крім того, однокласникам не подобалася ні прізвище Джамали, ні її провінційне походження. Насміхалися над Джамалою і в музичному училищі, куди вона надійшла у віці сімнадцяти років.

Але юну співачку ці труднощі не зупинили на шляху професійної кар'єри. Навпаки, надихнули. В даний час Джамала є переможницею Євробачення і має почесне звання Народної артистки України.