Відома модель Емілі Ратаковскі, яка часто тішить шанувальників своїми пікантними фото, розповіла цікаві подробиці свого нещодавнього весілля. Про цю таємну церемонію модель повідала в шоу відомого ведучого Джиммі Феллона.

23 лютого цього року американська модель Емілі Емілі Ратажковскі несподівано для всіх вийшла заміж. Обранцем Емілі став продюсер Себастьян Бір-Макклард.

Зірка розповіла, що її весілля справді було спонтанним та дуже неочікуваним. За словами Емілі, з майбутнім чоловіком вони не планували весілля і заміж вона вийшла буквально за один день.

"Він зробив мені пропозицію в ресторані Minetta Tavern, і спочатку я не знала, що відповісти. Але потім він взяв скріпку, яка була прикріплена до рахунку за вечерю, і зробив з неї обручку - мені це здалося дуже романтичним. Ми вирішили одружитися на наступний день", – поділилася Емілі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Модель додала, що їхні обручки теж були дуже особливими, – створити їх вони вирішили самі за ніч до весілля.

"Ми вирушили в Чайнатаун, де купили унцію золота, щоб самим зробити кільця. Мені ця ідея подобалася, але здавалася складною – я не уявляла, як ми будемо плавити золото. Нагадаю, що все це відбувалося в ніч перед весіллям. Нам зустрівся один добрий чоловік з Ізраїлю – він сказав, що знає, як все це зробити, і допоміг нам самостійно створити каблучки!,– розповіла Ратажковскі.

Вона зауважила, що спочатку планувалося, що ці обручки будуть тимчасовими, але вже сьогодні модель так прив'язалася до своєї обручки, що не хоче з нею розлучатися.

"Хіба може бути щось більш особливе, ніж обручки, які ви зробили самі?", – прокоментувала Емілі.

Дівчина також прокоментувала свій вибір весільного вбрання. За її словами, вона хотіла бути якнайменш помітною, через що обрала брючний костюм Zara гірчичного кольору в поєднанні з чорним капелюшком з вуаллю.

Дивіться: Емілі Ратаковскі в шоу відомого ведучого Джиммі Феллона:

Як повідомляв портал "Знай.ua", популярна американська манекенниця Емілі Ратаковски показала фанатам свого асистента на еротичних фотосесіях. Ним виявився чоловік моделі.

Емілі обожнює епатувати публіку своїми провокаційними знімками та відео. Нещодавно американська модель знялася в новому ролику, в якому постала в дуже ефектному костюмі, що вигідно підкреслює її фігуру. Відео за кілька годин зібрало понад 3,4 мільйона лайків.