Відомий російський актор Дмитро Дюжев досить дивно поводився під час вікторини "Клєвєр", виступаючи в ролі ведучого. Глядачі онлайн-гри запідозрили Дюжева у вживанні заборонених препаратів.

Актор Дмитро Дюжев, відомий по ролі Космоса в серіалі "Бригада", провів вікторину "Клєвєр" у ВКонтакте, присвячену Дню космонавтики. Глядачі онлайн-гри звернули увагу на дивну поведінку ведучого, запідозривши його у вживанні заборонених препаратів.

Шоу стартувало у 14:13, хоча повинно було розпочатися о 13:00 і тривало 15 хвилин і 45 секунд. Протягом гри Дюжев робив довгі паузи між фразами, плутав сотні і тисячі, раптово сміявся і час від часу почухував ніс. Глядачі вікторини засумнівався в адекватності ведучого, про що писали у присвячений грі чат, який виводився на екран.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі відзначили, що у Дюжева незвичайно великі зіниці ("шари, як у соловейка") і припустили, що ведучий вживав наркотичні речовини. Також в коментарях юзери плуталися в здогадах, які наркотики вживав ведучий.

На прохання порталу TJournal прокоментувати, чому початок вікторини змістився, представник ВКонтакте відповів: "Заправляли ракету паливом".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в мережі "поховали" актора Дмитра Дюжева. В мережі почала активно поширюватися інформація про смерть відомого російського актора Дмитра Дюжева. Причиною для цього стали неправдиві дані в російській версії "Вікіпедії". Хтось вніс невірні правки в електронну енциклопедії.

На сторінці про актора вказали, що він помер 11 листопада 2017 року. Недостовірні дані оперативно видалили з "Вікіпедії", проте в пошуку Google продовжує відображатися інформація про смерть Дюжева.

"Хтось вніс правку на основі якихось чуток, а інші це вчасно не помітили і не відхилили. "Вікіпедія" заснована на тому, що в ній працюють волонтери. Одні вносять інформацію, інші перевіряють, що вона внесена правильно. Це можуть бути і одні і ті ж люди. Ймовірно, система контролю дала збій в даному випадку", — пояснив директор некомерційного партнерства "Вікімедіа РУ" Володимир Медейко.