Сирійське питання: Трамп готовий до рішучих дій

Президент США Дональд Трамп заявив, що має намір найближчим часом прийняти серйозне рішення щодо Сирії. Журналістам він розповів, що досить скоро він з сенатом прийме це рішення. Американський лідер зауважив, що в четвер, 12 квітня він проводив наради. Він повідомив, що очікує прийняття рішень "досить скоро".

Дивіться: Трамп розповів, коли чекати удару по Сирії

13 квітня - свято чудотворної ікони

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На 13 квітня цього року припав День чудотворної ікони Богородиці "Живоносне Джерело". Його відзначають щорічно в п'ятницю Світлої седмиці, Великоднього тижня. Святкування встановлено в пам'ять реставрації константинопольського храму, який отримав назву "Живоносне Джерело".

Українці в Польщі: які зміни очікують на заробітчан?

Польський роботодавець, який працевлаштував людину незаконно, тепер повинен буде заплатити штраф 5 000 злотих (близько десяти тисяч доларів). За нових законодавчих умов роботодавців тепер будуть частіше відвідувати представники перевіряючих з польської міграційної служби. Повідомляється, що в Польщі чиновники тепер будуть порівнювати кількість реально працюючих на своїх місцях українців з числом в'їжджаючих з України трудових мігрантів.

Масштабна аварія у Барселоні

В іспанському місті Барселона вантажівка в'їхала в групу пішоходів і збила мотоцикліста. Повідомляється, що в результаті інциденту постраждали вісім чоловік. Шістьох постраждалих, в числі яких водій транспортного засобу, госпіталізували. Відзначається, що здоров'ю потерпілих нічого не загрожує. Інцидент стався через несправність гальм.

Цукерберг в Конгресі: майбутнє соцмереж очима засновника Facebook

Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг визнав, що жорсткості законодавчого регулювання уникнути в майбутньому не вдасться. Він підкреслив, що "певне" регулювання на рівні законодавства необхідне просто з точки зору глобального значення всесвітньої павутини: її сила зростає навіть не з кожним днем, а з кожною годиною.

Дивіться: Цукерберг дає свідчення в Конгресі