Екс-власник агрохолдингу "Мрія" Микола Гута володіє найдорожчою віллою Villa Glory в Німеччині. Відомо, що бізнесмена розшукують українські правоохоронці за шахрайство в особливо великому розмірі.

Варто відзначити, що Villa Glory розташована в баварському курортному містечку Гарміш-Партенкірхен і зараз продається. Ціна помістя - майже 13 млн євро. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Над інтер'єром працював один із найвідоміших дизайнерів Мюнхена. У палаці, крім підземного гаража, є два поверхи, просторий ліфт, прикрашений елітними породами дерева. За претензійністю власник вілли перевершив навіть найбагатшого зі своїх сусідів в Гарміш-Партенкірхені - російського мільярдера Романа Абрамовича, якому належить історична вілла Leitenschlössl. При цьому власник Villa Glory хоче залишатися в тіні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На даний момент Villa Glory належить дружині Миколи Гути Вікторії. Вона є власницею нерухомості через кіпрську фірму - Zapatoustra Holdings Limited. Тут також сліди ведуть до "Мрії": директором Zapatoustra, як свідчить реєстр компаній Кіпру, довгий час був Сергій Мозіль, колишній юрист холдингу та довірена особа Гути.

Вікторія Гута стала власницею вілли восени минулого року. У той час її чоловік програв суди по екстрадиції в Україну і отримав від Швейцарії відмову у притулку. Незабаром Федеральний адміністративний суд країни повинен винести остаточне рішення про надання притулку Миколі Гуті. У разі відмови він буде переданий правоохоронним органам України. На тлі цих подій Гути продають свою віллу в Гарміш. Нещодавно ціна була знижена з 18 до 13 млн євро.

Як повідомляв портал "Знай.uа" з незрозумілих причин перестали працювати веб-сайти декількох російських компаній, на які була орієнтована нова хвиля санкцій США. Це сталося після оголошення Вашингтоном про наміри здійснити каральні заходи. З метою покарати Росію за її "злочинну діяльність по всьому світу", Вашингтон ввів санкції відносно кількох десятків компаній та осіб. Серед них – російські магнати Олег Деріпаська та Віктор Вексельберг.