Опальна українська співачка Світлана Лобода стала володаркою чергової російської нагороди.

Відомо, що Лобода завоювала статус найпопулярнішої виконавиці на радіо за версією TopHit Music Awards 2018. Про це стало відомо завдяки повідомленням Світлани Лободи в Instagram.

"Премія Топ Хіт оголосила результати за рік. LOBODA - найпопулярніша виконавиця на радіо в 2017 році - 10 треків – 2 299 587 ефірів. LOBODA - найкраща виконавиця року за версією YouTube Russia в 2017 році (95 807 728 переглядів). LOBODA – "Твої очі" - трек 2017 року, що мав найбільше повторів (875 612 ефірів)", - повідомила Лобода.

Варто відзначити, що в категорії "Краща виконавиця" Світлана Лобода обігнала російську співачку Ольгу Бузову та українську зірку Ані Лорак. Церемонія вручення премії відбулася 11 квітня в Москві, в клубі Yota Arena. Проте зірка не приїхала на церемонію, і записала відеозвернення, у якому подякувала своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Світлана Лобода знаходиться в США і готується до народження другої дитини. Співачка вже виховує 7-річну доньку Єву.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Світлана Лобода вагітна другою дитиною. Однак особливе положення не змусить її знизити робочий темп. Світлана Лобода раніше повідомила пресі, що, нарешті, взяла відпустку і поїхала готуватися до пологів у США. Однак вона дещо лукавила, коли заявляла подібне. Плани у зірки зовсім інші.

Українська виконавиця з відомим російським виданням поділилася своїми планами на найближчий час. Лобода розповіла, що буквально до сьомого місяця працювала без вихідних, а тижнева відпустка у неї була у січні.

Після зимової відпустки Світлана в рамках туру встигла об'їздити близько 70 міст і навіть відвідати кілька країн. Зараз вона відправилася в США, але й там вона не має наміру виходити зі свого насиченого графіка. У Лос-Анджелесі у співачки призначені зйомки і запис альбому. До того ж у Лободи повним ходом йде підготовка до грандіозних концертів цієї осені.

Як повідомляв портал "Знай.uа" скандально відома українська співачка Світлана Лобода, яка тимчасово взяла гастрольний тайм-аут і поїхала в Сполучені Штати готуватися до швидких пологів, нагадала шанувальникам про себе.