Вже на цьому тижні, 15 квітня, о 21:00 глядачі телеканалу "1+1" побачать перший прямий ефір "Голосу країни-8", в рамках якого участники зіркових тренерів Сергія Бабкіна, Джамали, Потапа і Тіни Кароль будуть боротися за перемогу в проекті.

Однією з підопічних Джамали, якій тренерка подарувала квиток в прямий ефір, зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер потрапила до прямих ефірів "Голосу країни-8".

Успіх 16-річній співачці на етапі "нокаутів" принесло виконання саунд-треку серіалу TDME ("Там де ми є") гурту "Антитіла".

Користувачі Інтернету відзначили силу вокалу і талант Анни на її зовнішню схожість із зірковою тренеркою наставником Джамалою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Під фото фани писали такі коментарі: "Аня дуже схожа на Джамалу - копія", "У Джамали і Трінчер схожі голоси. Помітили?", "Вони з Джа дуже схожі. Може, сестри?".

Як раніше повідомляв «Знай.ua», відомий український співак і суддя шоу «Голос країни 8» Сергій Бабкін розповів, чому учасники його команди на проекті закохуються.

В рамках шоу «Голос країни 8» Сергій Бабкін прославився не тільки ідеальним підбором пісень для підлеглих, але і тим, що вміє зводити закоханих. На проекті завдяки йому вже народилося дві пари.

В минулому році одружилися учасники шоу «Голос країни 7» талановиті Віра Кекелія і Роман Дуда, які були підопічними Бабкіна. Нещодавно відносини почали будувати й інші учасники – юні Анастасія Мацуцька і Давид Стеблюк.

Як саме у нього виходить зводити людей, Бабкін розповів у «Сніданок з 1+1». «Як відомо, в команді Бабкіна не один тренер, а два, Сніжана і я. Тому, ми просто подаємо приклад», — розкрив секрет Сергій.

Сергію поставили провокативне запитання, чи вважає він новий сезон сильніше попереднього. На це співак відповів, що 8 сезон проекту зовсім інший. «Тут такі самобутні персонажі, такі самородки, дуже дивні іноді, але дуже цікаві», — відверто висловитися Бабкін.

Дивіться виступ Анни Трінчер.