Затриману депутатку ВР Надію Савченко, у п’ятницю, 13 квітня, все ж перевірять на поліграфі. При цьому сама обвинувачена вимагає не просто експертизи, а проведення її публічно.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на сестру Савченко Віру.

Вона хоче, щоб була здійснена щонайменше відеотрансляція, якщо журналістів не пустять на саму процедуру. Минулого четверга із Савченко вже зустрічалися експерти, аби за допомогою детектора перевірити, чи справді вона разом із поплічниками планувала підірвати Верховну Раду, чи лише грала на камеру.

Перший етап Савченко пройшла успішно - психологічний та фізичний стан підозрюваної експертів задовольнив. Та свідчити арештантка відмовилася. Її адвокат пояснив це тим, що вони досі не отримали матеріали кримінальних проваджень. Нині Савченко, яка три тижні тому оголосила голодування, перебуває у СІЗО.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, після затримання, ще 23 березня надія Савченко оголосила про голодування. Нещодавно рідні відвідали її у СІЗО та розповіли. Що вона сильно втратила у вазі та її стан продовжує погіршуватися. На сьогоднішній день голодування нардепа триває вже понад 20 днів. За заявою рідних, за цей час вона схудла на 15 кілограмів. Мама Савченко розповіла, що з 85 за короткий термін вона стала важити 70 кг.

Доки Савченко перебуває під слідством, в її будинок навідались співробітники СБУ з перевіркою. З помешкання нардепа силовики вилучили цілий ряд речей, які послужать доказами у справі Савчекно.

Дивіться: Савченко прокоментувала своє перебування в СІЗО та порівняла його з російським

Як повідомляв портал "Знай.ua", недавно в інтернеті протестували почерк народного депутата Надії Савченко за допомогою спеціальної програми. Результат виявився цікавим. Також за почерком Савченко відомий фахівець-графолог також розповів, якою є людина. Проаналізувавши написане її рукою.