25 квітня в Уханьскому університеті в Китаї відбудеться прес-конференція, на якій буде представлено новий смартфон Xiaomi.

Судячи з чуток, китайський виробник покаже Xiaomi Mi 6X, який нещодавно був сертифікований регулятором TENAA.

Згідно з даними TENAA, смартфон Mi 6X отримає 5,99-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 2160: 1080 пікселів і співвідношенням сторін 18: 9. Процесор пристрою досить потужний, оскільки складається з восьми ядер, що працюють на частоті 2,2 ГГц. Однак, існують суперечливі чутки, що оточують процесор, який буде керувати Mi 6X. Деякі джерела заявили, що це буде Snapdragon 626, в той час як інші чутки згадують більш нові Snapdragon 630 або Snapdragon 660.

Також майбутню новинку приписують подвійну основну (20 Мп + 12 Мп і 20 Мп фронтальну камери з підтримкою розпізнавання особи, роз'єм USB Type-C, а також акумуляторну батарею ємністю 2910 маг. У всіх камерах смартфона Xiaomi Mi 6X будуть використовуватися датчики Sony.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Для гаджета будуть передбачені версії з 4 ГБ оперативної і 64 Гб вбудованої пам'яті, а також з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам'яті.

Відомо, що Xiaomi Mi 6X буде працювати під управлінням Android 8.1 Oreo, на який встановлять останню версію оболонки Xiaomi MIUI.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Samsung Electronics відмовилася знижувати ціну на OLED-матриці для iPhone X наступного покоління, незважаючи на готовність Apple знайти іншого постачальника.

Про це повідомляє південнокорейський ресурс ETNews з посиланням на джерела, близькі до планів виробника.

За даними видання, жоден з потенційних партнерів Apple, зайнятих виробництвом дисплейних матриць, виявилося не під силу забезпечити компанію достатнім обсягом комплектуючих.

Отримавши відмови від LG і Japan Display, в Купертіно були змушені знову піти на контакт з Samsung.