Артистка поділилася в своєму Instagram-акаунті знімком в боді та "шубі" з новорічної мішури, яку висміяли її підписники.

Так Ані Лорак хотіла анонсувати майбутній в російському Орлі концерт.

Користувачі Інтернета відразу ж звернули увагу на яскраве вбрання співачки, не втративши можливості висловити свою думку з приводу її костюму.

"Новорічна ялинка для олігарха", "Такі смішні костюми. І в такому віці ходити в трусах по сцені якось дивно", "Колгосп", - ось такі коментарі писали передплатники Ані Лорак.

Як повідомляв портал «Знай.иа» нещодавно зірка взяти участь у сміливій фотосесії, де вона позувала в чорному латексні сукні з величезним розрізом на нозі і дуже глибоким декольте. Відвертою знімок Лорак так само виклала в свій Instagram-аккаунт.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Такий нахабний спосіб тут же почали обговорювати її фолловери, і багато з них були відверто обурені - Ані Лорак дорікнули в тому, що вибраний наряд надто зухвалий і відвертий.

"Вам треба бути скромніше", - порадили деякі фанати Кароліні. "Нормальна жінка і Ані Лорак - дві несумісні речі", - бурхливо і голосно обурювалися деякі з них.

Раніше "Знай.uа" так само повідомляв про те, що одіозна співачка Ані Лорак, яка втекла в Росію, 3 березня представила концерт і грандіозне шоу "DIVA" на сцені "Олімпійського". Там було все: і потужний живий звук, і вагон з маленьким візком декорацій, а також повний аншлаг. Вражає правда сама ідея шоу. Лорак вирішила позгадувати легендарних жінок і робить їх зображення родзинкою концерту. Мата Харі, Коко Шанель, Жанна д'арк, Мати Тереза і Діва Марія. Їх 3D портрети говорили, що співачка вирішила віддати данину великій силі Жінки. Сама співачка почергово приміряла на себе образи знаменитих дів і з'являлася у них на сцені Олімпійського.