Нещодавно в центрі столиця машина з прокурором НАБУ за кермом збила мешканку Херсона, нещодавно 23-річна Марина Арустамова померла.

Як зазначають місцеві ЗМІ, аварія сталася 2 квітня близько 23.00, коли Арустамова перетинала дорогу в зоні пішохідного переходу на Хрещатику. У результаті отриманих травм жертва ДТП впала в кому, в якій перебувала 10 днів.

Батьки постраждалої дізналися про це тільки на третю добу. Поліція заявляє, що ДТП сталася з вини самої дівчини, яка проігнорувала заборонний сигнал світлофора. При тому, що при Марині були і документи, і телефон, який не розбився, ані правоохоронці, ані медики повідомити родичам чомусь не поспішили.

Марина Арустамова навчалася в магістратурі і вже мала престижну роботу. Дівчина знала кілька іноземних мов і перед нею відкривалися чудові перспективи на майбутнє, була єдиною донькою у батьків. Ховатимуть дівчину в рідному Херсоні, наступного тижня.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Дивіться: водій збив пішохода у Херсоні і зник з місця ДТП

Як повідомляв портал "Знай.ua", автобус, що перевозив під Москвою 40 дітей, зіткнувся з автомобілем "Жигулі" 9-ї моделі на 61-му кілометрі траси А-107.