IT-гігант почав кампанію по інформуванню користувачів про швидке припинення підтримки 32-бітних версій програм. Однак точні терміни компанія не уточнює.

Представники Apple підкреслили, що згідно сучасним вимогам, всі комп'ютери Mac оснащені 64-бітними процесорами. Що стосується macOS, то вона оптимізована для роботи з 64-бітними додатками.

Повідомлення почали з'являтися з сьогоднішнього дня. Стосуються вони, в основному, розробників ПО. Очікується, що після переходу на 64-бітове ПО застарілі програми перестануть працювати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Samsung Electronics відмовилася знижувати ціну на OLED-матриці для iPhone X наступного покоління, незважаючи на готовність Apple знайти іншого постачальника.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про це повідомляє південнокорейський ресурс ETNews з посиланням на джерела, близькі до планів виробника.

За даними видання, жоден з потенційних партнерів Apple, зайнятих виробництвом дисплейних матриць, виявилося не під силу забезпечити компанію достатнім обсягом комплектуючих.

Отримавши відмови від LG і Japan Display, в Купертіно були змушені знову піти на контакт з Samsung.

Представники Samsung Electronics, які приїхали на зустріч з Apple, заявили, що готові незамедлительность почати виробництво 100 мільйонів панелей, 25% яких призначаються для iPhone X поточного покоління і 75% — для моделі 2018 року. В Купертіно, за даними ETNews, ще не прийняли остаточного рішення, проте напевно здивовані такою ціновою політикою південнокорейської компанії.

В якості жесту доброї волі парламентарі Samsung запропонували Apple забезпечити її матрицями, які застосовуються при виробництві Galaxy S9. І хоча ці компоненти значно поступаються сучасним дисплеям iPhone X, але при цьому значно дешевше у виробництві і вписуються в бюджет Apple.