Провінційний суд міста Паттайя сьогодні, 13 квітня пред'явив Олександру Кирилову (Алекс Леслі), Анастасії Вашукевіч (Насті Рибці) та іншим фігурантам справи щодо нелегального секс-тренінгу звинувачення. Їм обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вашукевич підозрюють в організації злочинного співтовариства, змові з метою злочину, організації надання послуг сексуального характеру за допомогою третіх осіб.

Як відомо, другу справу стосовно затриманих порушили в Паттайя саме про надання послуг сексуального характеру в складі злочинної групи. Судове засідання проходило в закритому режимі, крім суддів і секретаря, були присутні тільки підозрювані, помічник адвоката і перекладач.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами секретаря суду, російських туристів перевезуть в міську в'язницю Паттайї.

Відповідно до місцевих законів, запобіжний захід для затриманих буде продовжуватися судом кожні 12 днів.

Нагадаємо, в кінці лютого Настю Рибку затримали в Таїланді разом з ще дев'ятьма росіянами. Всі вони незаконно проводили секс-тренінг в курортній зоні. Незабаром стало відомо, що Таїланд депортує і внесе росіян в чорні списки.

Подібні злочини караються терміном до п'яти років у разі виробництва порнографії і до трьох років у разі виробництва непристойних відео.

До теперішнього часу суд засудив трьох з них до умовних термінів, штрафів та депортації. 4 квітня Рибці і Леслі було пред'явлено нове звинувачення - у згвалтуванні. За цей злочин їм може загрожувати від 4 до 20 років ув'язнення.

Дивіться: Олег Дерипаска подав позов до суду проти Насті Рибки

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандально відомій білоруської ескорт-моделі Насті Рибці та її секс-тренеру Алексу Леслі пред'явили нові звинувачення до вже наявної "пачки". Так, "полювальниці за мільйонерами" можуть додати ще кілька років до цілком ймовірного тюремного терміну за розповсюдження непристойного відеоконтенту у всесвітній павутині.