Українці знову матимуть можливість дивитися еротичні фільми по телебаченню . Національна рада з питань теле- та радіомовлення дала дозвіл на трансляцію програм з пікантним змістом. Такі телепередачі виходитимуть у проміжку часу з 22 до 04.00.

Про це повідомили представники Нацради, які проголосували за дане рішення одноголосно та не обговорюючи.

За результатами аналізу документів і програмного наповнення каналу Нацрада встановив, що програми Blue Hustler транслюватимуться з 22:00 до 4:00 за київським часом в кодованому вигляді. Про це повідомили на офіційному сайті Нацради.

Під час трансляції передач будуть використовувати вікові позначки класифікації відеопродукції та значки змістовних характеристик передач системи класифікації Kijkwizer (Nicam, Нідерланди).

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Реклами та іншої комерційної інформації на телеканалі не буде.

Доставка сигналу на територію України пропонується з супутникового ретранслятора TНOR (Норвегія).

Дивіться про цензуру на українському телебаченні

Як повідомляв портал "Знай.ua", хакери показали "полуничку" прямо в центрі міста. Центральна площа міста Перт не встигла офіційно відкритися після реконструкції, як хтось вже встиг зламати систему електронних білбордів. Невідомі відкрили популярний сайт PornHub і спроектували зображення на екрани в центрі австралійського міста .Зазначається, що це була спланована провокація.

А нещодавно хакери злили в мережу "голі" фото нареченої британського принца Меган Маркл. У мережу злили оголені фотографії актриси і моделі Меган Маркл, яка в травні 2018 року вийде заміж за британського принца Гаррі. Знімки опублікували хакери з угрупування Celeb Jihad, що спеціалізуються на зломі сторінок знаменитостей і публікації їх відвертих знімків.